Tuesday, April 27, 2010

Birthday Party Lil Girl!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 5:06 PM 0 nak komen.. Links to this post















Happy Birthday My Batrisyia!! Sudah 1 year old...sudah banyak ragam...I'm happy for you and will always love u dear. Kami sambut on 16 February 2010 dengan dihadiri my family & in laws sahaja. But it was a nice gathering. The next day is Tisya 1 year old jap so Abah ambik cuti untuk bawa Tisya pergi jumpa Doctor. After that kami makan kat restoran Arab kat Plaza Masalam Shah Alam then trus balik sebab masing letih. Mama pulak dah pening sebab nak kena mengemas rumah lepas party.










Mama so happy Tisya dah setahun. Cepat masa berlalu. Teringat saat2 sakit sebelum melahirkan Tisya. Mama love u so much sayang. Happy Birthday dear!!

Sibuknyaaaaa

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 5:03 PM 0 nak komen.. Links to this post
Lama tul tak hupdate blog nih..banyak citer tapi tak sempat nak update. Ada je benda nak buat...macam2 jadi sejak last update....Birthday party Tisya, Hadiah Istimewa dr hubby, birthday party twin, twin's first concert, hal2 terbaru anak2, trip to ipoh,trip to pusat sains negara la..huih banyak...takpe2..nanti I cerita one by one...hahaha

Muka oh Muka part3

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 4:42 PM 0 nak komen.. Links to this post
Kisah muka tak abih lagi..last update produk ke 6 ialah Clean & Clear kan..haaa sekarang dah masuk produk ke....10!! huhuhuuh..abih duit cam tu jer..nasib2..

Produk ke 7 Body Shop...hubby belikan..sayang awak! pastu tak ok jugak saya try produk ke 8 Puteri Rembulan...waaa semakin teruk! dah la muka dah cam bulan...pakai lak puteri rembulan...huhuhu..Pastu tukar lagi produk ke 9.....Suami terchenta bawak gi doctor pakar kat Klang..same jer...camtu gak...then jumpa doctor lain lak untuk dapat produk ke 10...hahahaha..

Apa2 pun sangat terharu. Hubby sentiasa di sisi setiap kali bini dia sedih. Mungkin dia tak ler cam hero romantika macam kat tv tapi dia sentiasa ada bila diperlukan, Special to my Hubby..Thank u so much. saya Sayang Awak!! hahahaa
Tukang tulis... Syida@Mrs K at 4:42 PM 0 nak komen.. Links to this post
 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting