Tuesday, April 27, 2010

Muka oh Muka part3

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 4:42 PM
Kisah muka tak abih lagi..last update produk ke 6 ialah Clean & Clear kan..haaa sekarang dah masuk produk ke....10!! huhuhuuh..abih duit cam tu jer..nasib2..

Produk ke 7 Body Shop...hubby belikan..sayang awak! pastu tak ok jugak saya try produk ke 8 Puteri Rembulan...waaa semakin teruk! dah la muka dah cam bulan...pakai lak puteri rembulan...huhuhu..Pastu tukar lagi produk ke 9.....Suami terchenta bawak gi doctor pakar kat Klang..same jer...camtu gak...then jumpa doctor lain lak untuk dapat produk ke 10...hahahaha..

Apa2 pun sangat terharu. Hubby sentiasa di sisi setiap kali bini dia sedih. Mungkin dia tak ler cam hero romantika macam kat tv tapi dia sentiasa ada bila diperlukan, Special to my Hubby..Thank u so much. saya Sayang Awak!! hahahaa

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting