Tuesday, January 22, 2013

Slouching?

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:42 PM 1 nak komen.. Links to this post
Slouching tu bongkok atau membongkok....

Ingat tak mak2 kita selalu pesan. Duduk elok2..jangan bongkokkan badan....Berdiri elok2...stan up straight!...hahhaha...yes my mom selalu ingatkan begitu. Then saya pula pada anak2. Tambahan dorang masuk kelas muzik. Lagi la cikgu2 dorang selalu ingatkan. "Sit up straight boys and girls...it is not nice to slouch....dont shake your foot..."...

Do check my business blog for info on slouching. Bole calling2 saya kalau nak try Premium Beautiful okeh...

http://syidasham.blogspot.com/2013/01/slouching-bongkok.html



picture credit to pakcik google.. ;)

Assalammualaikum...Selamat Datang 2013...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:24 PM 2 nak komen.. Links to this post
huihuihui.....saya tau..agak melampau wishing that sedangkan bulan Januari dah tinggal lagi beberapa hari je nak habis.... :)

Tidak..saya tak malas update tau...cuma busy.. (ceh...cakap macam la ramai peminat kot....takpe janji happy )

Seriously mak penat nyah. Dengan hal anak2, suami (ini no 1), rumahtangga (nasib baik rumah 2 tingkat jer), and of course my business (nanti lari duit sopping!)

Tapi...tapi.. saya suka. I love what I am doing walau kadang2 !tertido atas baju2 belum lipat. Walau kadang, menung depan peti ais 15 minit before decide nak masak apa, walau berpeluh-peluh menyiapkan anak2 sebelum keluar ke kelas muzik masing2 and end up mama make up dalam kereta. (ye..saya suka make up walau cuma seorang housewife dan hanya keluar dengan suami dan anak2....duit make up tu hubby bayar..so kena la make up untuk dia kan..kang dia tarik budget make up saya ;(   )

What ever it is..mommies & ladies..be happy, be proud of who you are and be grateful. Nanti kita hapdate lagi ok. Happy Tuesday peeps

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting