Tuesday, January 22, 2013

Assalammualaikum...Selamat Datang 2013...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:24 PM
huihuihui.....saya tau..agak melampau wishing that sedangkan bulan Januari dah tinggal lagi beberapa hari je nak habis.... :)

Tidak..saya tak malas update tau...cuma busy.. (ceh...cakap macam la ramai peminat kot....takpe janji happy )

Seriously mak penat nyah. Dengan hal anak2, suami (ini no 1), rumahtangga (nasib baik rumah 2 tingkat jer), and of course my business (nanti lari duit sopping!)

Tapi...tapi.. saya suka. I love what I am doing walau kadang2 !tertido atas baju2 belum lipat. Walau kadang, menung depan peti ais 15 minit before decide nak masak apa, walau berpeluh-peluh menyiapkan anak2 sebelum keluar ke kelas muzik masing2 and end up mama make up dalam kereta. (ye..saya suka make up walau cuma seorang housewife dan hanya keluar dengan suami dan anak2....duit make up tu hubby bayar..so kena la make up untuk dia kan..kang dia tarik budget make up saya ;(   )

What ever it is..mommies & ladies..be happy, be proud of who you are and be grateful. Nanti kita hapdate lagi ok. Happy Tuesday peeps

2 nak komen..:

UmmiAbi said...

Happy family...(^,^)

Syida@Mrs K said...

hahha...kena happy UmmiAbi....baru ceria setiap hari...(yet, saya fening2 lalat melayan kerenah jejaka2 dan anak dara di rumah ini...)

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting