Friday, December 28, 2012

Twin n K Pop style @ I city!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:12 AM
18 November 2012
i City, Shah Alam.

Baru teringat nak update. Al Kisah last month twin need to perform kat MTV Stage at i City sempena pelancaran Water Park dorang tu. Their music school was invited untuk menyediakan persembahan di sana sambil promosi their music education. For almost a month twin practice untuk main lagu "Nobody by Wonder Girls" dan dance "Mr Simple and Sorry Sorry by Super Junior". Alhamdulillah, hasil usaha cikgu dorang serta practice setiap hari di rumah twin dapat main dan dance dgn baik.

Lagu Nobody tu sangat panjang okeh. Kesian juga tengok dorang practice tapi kalau tak usaha tak boleh buat kan. Finally they able to play tanpa tengok music note. Everytime dorang merengek susah I had to show supportive and positive face. Kalau ikut hati memang kesian tapi tak boleh mellow sangat sebab kena tunjukkan segalanya mampu dilakukan dengan usaha dan kerja keras. Tapi sesungguhnya..Mama cried dalam hati sebab kesian...huhuhu

Selepas show rasa nak peluk je cikgu music dorang sebab terharu dgn didikan dan masa yg telah dia berikan utk mendidik anak2. Seriously she never berkira kalau twin need extra time kalau2 tertinggal atau tak faham. In fact dia pernah siap datang rumah untuk guide twin for free masa twin nak exam dulu! Goodness...org baik mesti dibalas baik tanpa mengira kaum dan agama. I love the feeling being surrounding with positive people even though kita berlainan agama dan bangsa. Rasa sangat ke Malaysian an gitu ;)

Orite enjoy the pictures. (Sorry sebab dah basi sikit)




sorry..sorry...




k pop sesekali...

aha...gangam style...

Ms Tan...twin & Tisya music teacher :)

Tisya buat muka bila kena paksa senyum ;(

Mr Hubby & boys

Lil girl n me 

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting