Wednesday, December 26, 2012

Dinosaurs main soccer?

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:43 AM
Another art project by twin. Setelah berhempas pulas buat Maths, BM, Eng, Agama etc..twin demand nak art and crafts pulak. So kena la layan kan juga sebab dua hero ni dah sungguh2 buat workbook dorang. God! penat wehh tapi demi anak...mak layan jelah. Anak2 mmg sangat suka tengok Art Attack & Finger Tips. So Mama google2 la cari idea for arts & crafts. Then finally we decide to make this. Hanya perlukan kotak toys lama dorang, kertas, gunting, colors, kad, glue & semangat yg jitu.

Layan fingertips kat sini

Tisya sedikit frust sebab dia tak minat benda ni. So made promise to make her "Robot Pink" next time..OMG!...

Tada!
guna la mainan dinosaurs dorang sebagai player :)

pandangan atas stadium ;)
boleh la letak pokok2 hiasan bagi cantik kan. Gol tu gunakan cup aiskrim yg dibelah  dan dibuang bawahnya.

pum ni untuk player tiupkan bola tu masuk gol. Maaf lupa nak ambil gambar bola. Gumpal kertas comel2 utk jd bola.

close up
tengok ada dinosaurs tengah borak lagi :)
kalau rajin boleh la color dgn meriah lagi yer.

2 nak komen..:

syiela said...

kreatifnya... tak pernah terpikir pun nk eat camni tuk anak2

Syida@Mrs K said...

syiela deary...actually mama nya dah penat sangat but seeing their faces tak sampai hati pula. we love to google at fingertips. banyak idea simple tapi menarik :)

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting