Wednesday, December 12, 2012

wow..12.12.12

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 6:54 PM
Salam Hari Rabu...
Cantikkan tarikh ni. Agak2 ada tak orang kawen hari ni. Akad nikah jer dulu. Weekend baru kenduri kendara. Yang dapat baby pun mesti rasa special sangat. Hope everyone have their own special day today. :)

As for Mama, I decided to become e-boutique owner of Zawara today. Personally I like their collection. Cantik dan menarik. Nampak simple tapi still stylo. I have personal experience buying from Zawara secara online. Memang super duper best service yang dorang sediakan. Cepat dan mesra pelanggan. Saya tersalah order size dan minta tukar. They reply promptly and fast!. Of course kos hantar semula pada mereka kita kena tanggung tapi mereka hantar balik pada kita it is free of charge! Saya siap minta tukar color lagi ok. Takde masalah dan sangat friendly.

So, berdasarkan pengalaman yang best tu saya decide untuk jadi reseller/dealer Zawara. Koleksi menarik dan cantik.

So dearest, do support me and visit my web store yer. Thank you
My Beautiful Zawara


0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting