Saturday, November 7, 2009

Kawan baru..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:31 AM
Sibuk tul 2-3 minggu ni menguruskan anak2 & rumah. Tapi dalam sibuk2 nih sempat gak saya melawat beberapa blog. Suka sangat blog yang jual preloved & new toys. So dah berkenan beli la..Syok la twin sebab dapat barang baru. Tak sempat nak ambik gambar ,nanti la saya upload.
Dalam syok beli2 ni & blogging sana sini sempat la berkenalan dengan few mothers yang sama2 macam saya. Stay at home to concentrate on family di samping cari poket money thru online biz. Ada gak yg bekerja tapi mempunyai pendapat & thinking yang sama dalam membesarkan anak2. Seronok rupanya blogging nih yek. Dulu tak sempat la nak surf sana sini sebab awal pagi dah kluar bekerja, malam pulak dengan anak2 & suami, tengah malam sibuk dgn kerja rumah yg tertangguh. Jarang sangat saya dapat surf internet.
Alhamdulillah kehidupan lebih bermakna sekarang walaupun sangat penat. Tapi saya puas dengan apa yang saya buat setiap hari walaupun kadang2 rasa macam cepatnya hari berlalu. Tapi tipulah kalau kata tak rindu pada alam bekerja dulu. Bila belek blazer & blouse jer terbayanglah juga...To Marziah..I miss our lunch hour together, especially during members' sale at Isetan KLCC..heheheh

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting