Tuesday, February 2, 2010

Muka oh muka....

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 5:48 PM











Muka oh muka...
Setelah 2 bulan melahirkan si tecik Batrisyia, masalah yang tak pernah saya hadapi ketika selepas melahirkan twin ialah masalah kulit muka. isk..isk..isk.... Paling horror dulu cuma hair loss tapi kejap jer lepas beli the right product kat Guardian. Tapi sekarang macam2 hal. Waaaaa...bukan nak merungut. I'm really grateful to Allah for blessing me with sweet cherry pie Tisya setelah ada 2 prince tapi muka yang dulu bersih dah macam bulan bila hari2 mengadap bole tersentuh jugak lah.
Nasib baik Mr K tak pernah borink layan keluh kesah bini dia pasal weight lah, muka lah, figure lah...In fact lebih touching dia yang rajin layan bawak gi beli product kulit bila saya sendiri dah give up. (sayang Mr K!! :P)
I have tried 6 product okeh..6.... Start dengan BioPearl, Sendayu Tinggi,Eumora (xde pic-half pakai, half kasi adik!),Syahirah, Safi dan terbaru Clean & Clear (baru pakai 3 hari)..
Muka dah makin kronik rasanya...waaaaa..sabar je lah. Nak buat macam mana kan. Terus berusaha dan belajar sabar. Allah gives some, Allah test some.
So sayang pulak nak buang balance2 tu. Therefore I'm selling Biopearl & Sendayu Tinggi for RM10 each!..ada separuh lagi tau. Yang Safi & Syahirah tu tinggal sikit je. Tapi Krim Kecantikan Safi tu banyak lagi(less than 5 times guna) and Gel Pengelupasan Syahirah pun ada separuh lagi. Kalau ada yang nak angkat tangan dan klik ke http://ts-secretcloset.blogspot.com/
heheheh
SecretCloset?..gobok/almari rahsia. Dalam tu macam2 ader.Kalau rajin gi kedai saya yer..
Doakan kejayaan saya untuk menemui product muka yang sesuai..huhuhu..any suggestion?



0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting