Tuesday, January 26, 2010

Juaimurah giveaway...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:45 AM
Tak pernah saya joint giveaway ker contest ker..tapi sebab blog ni memang my favourite to shop and sometimes sell so I decided to try it anyway.

If you are looking for something nice but affordable for children beside visit my blog (hehehe) http://juaimurah.blogspot.com/ is one blog u should visit to get a better choice!

Everytime nak bukak blog nih kena hide from my kids sebab banyak tul benda dorang berkenan. Latest are Big bike & Go Cart. Wah sesampai jer benda alah tu kat gate dorang punyalah xcited cam jumpa emas..huhuh... Walau pun preloved tapi berbaloi-baloi...(ish dah macam iklan Celcom..) Sebab kami ada taman kecik tepi rumah dapat la my boys redah dari depan ke belakang naik Big Bike tuh. Lasak & sangat besau bagi 4 tahun punya budak lelaki. Siap nak drive moto sendiri nak g school tuh...(erkkk...polis trafik sure confius nak saman ker tak kan...). So tak yah lah Mama & Abah invest sepuluh minit RM5 kat tempat sewa keta & moto mainan everytime shopping kat Tesco. Rabak jugak lah sebab kena rent two.

As for selling, alhamdulillah barang yang Mama order in good shape & always mendapat permintaan dari peers & neighbours. So mummies & daddies out there, after ronda2 kat blog saya have a sneak view at juaimurah. Tau2 mesti tersangkut..

Okeh, Tq rose. Happy shopping frenz..

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting