Wednesday, January 13, 2010

Salam Tahun Baru 2010..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:36 AM
Huihhh lama sungguh tak hapdet blog. Been busy dengan tah hape-hape tah...Apa yang jadi yek sebelum kami sambut tahun baru????...antaranya adik ku telah dipinang orang..huhuhu...tak lama lagi nak join kelab la tu....majlis meminang diadakan pada 16 Dec 2009...yess hari Rabu time org keje. tapi nak buat cammane kan dah dealnye cam tu. Cik hubby tak leh join coz tak dapek cuti. So pepagi kami dihantar ke Selayang rumah emakku. Macam2 citer berlaku. Tapi majlis dah selesai pun & I'm happy for my sis. Dia jumpe org yang comey cam dia gak. Sama2 cekgu cekgi. Tak la konflik sok sebab dua2 samer profession. Tahun depan bulan 6 dorang nak kawen (erkkkk sempat ker nak buat persiapan....sukati korang lah..heheh) Dek kerana sesangat sibuknyer tak sempat nak snap pics. Nak tukau baju glamer pun tak sempat!..takpelah bukan ku yg nak dipinang kan...huhuhu Nanti nak pinjam gambar kat Uteh nak upload kat sini.
Kami gi holiday!!! Sayang Cik Hubby. Tiap2 tahun mesti bawak kami makan angin. Kat Mesia pun takpe..mama takde hal. Last year masa Xmas hubby bawak gi Bukit Tinggi. Masa tu baru jer resign Ambank. So kira hadiah bagi Mama happy la tu.
Tahun ni kami gi Port Dickson. Kami bawa ibu mertua ku & adik iparku. Abah in law takleh joint sebab last minute ader keje.. Duk kat resort BNM. Best cam hotel. Very the nice...Lain kali nak bawak my mum lak. Tapi tak tau la Mak ku itu ader masa ker tak sebab dia sangat la sibuk. Banyak activity....Marhaban lah...Class Ngaji, AJK persatuan lah, activity kawasan lah...sibuk tul.
here's a few posing kami.....


Posing dgn mak mertua & adik ipar..heheh


Ops..sedondong kedondong kami sekeluarga....i like....


Anak dara ku ini sangat seronok first time ke pantai..


Posing tuk mama jap nak masuk blog..


Senyum lebaq anak teruna cheq main pasir noo






0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting