Tuesday, January 26, 2010

Demam oh demam...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:34 AM
Sangat sebukkk dengan my children. Apa taknya 3 bradik nih demam pula. Siap batuk & selsema. Start dengan Haziq followed by Hazim & Batrisyia. Fuhh tak tido malam Mama risau. Takut la kot2 heat dorang naik ke tetiba masa tido. Asyik berulang alik dengan thermometer ke bilik twin tengah2 malam. Rotate dengan hubby. Alhamdulillah as at today semua dah ok cuma tinggal batuk2 manjee & selsema ala2.

Bila anak tak sihat rasa dunia ni klam kabut. Risau & susah hati. Kadang2 rasa nak marah pun ada tapi bukan pada dorang la tapi pada batuk tu sebab kehadirannnya menggangu tido anak. Kalau boleh biarlah Mama je yang tak sihat..kesian kat anak2. Tidur pun tak lena sebab risaukan anak2. Sampai camtu rasa seorang ibu kan..Dah jadi Ibu baru la kita tau. Agaknya mak2 kita macam tu la kan... Dah teringat kat Mak nih, sok kena phone Mak lah. Kalau Mak baca blog ni I Miss You. Pls Take Care!!

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting