Wednesday, January 13, 2010

Akuaria KLCC - our new year event..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:57 AM
Ish... ni cerita yang terlewat tapi nak letak jugak....

Tahun baru muncul lagi...tahun ni insyaAllah Haziq & Hazim akan masuk 5 tahun...Batrisyia akan masuk 1 tahun...Mama & Abah akan setahun lebih dewasa (heheh lebih tua...)hubby & I berkongsi kehidupan yang ke 7 tahun....

Cepatnyer masa berlalu...cam baru semalam jer kami sibuk menguruskan persiapan perkahwinan, pindah ke rumah baru, berkejar dengan twin keliling rumah dan menahan kesakitan melahirkan our lil princess; Tisya.

Mama doakan kehidupan yang lebih sihat sejahtera, bahagia & berjaya dalam keluarga kami. Semoga impian kami jadi kenyataan.

Azam?...banyak tul tapi most important saya harap semuanya berjaya disempurnakan.

Selamat Tahun Baru pada semua...Semoga tahun ini menjadi lebih indah buat semua. Semoga kita selamat dunia & akhirat. Semoga peperangan dapat dihentikan. Semoga tiada lagi penindasan pada umat Islam. Semoga rakyat Malaysia kembali bersatu & menghormati satu sama lain tak kira bangsa. Semoga Malaysia makin maju & berjaya. Aminnnnnnn....

2 January 2010 Hubby bawa kami sekeluarga ke Aquaria. Seronok jugak tapi ramai wehh. Dah ler dalam tu tak berapa sejuk. Tapi the kids enjoy it. Tisya suka tengok ikan so pening ler kepala dia menoleh sana sini belek ikan sampai tertido. Yang bestnya kami berpeluang tengok org Aquaria nih feeding fish. Really nice and good moments. At least the twin learn something while visiting. Twin bought a pen for their music teacher Ms Ng & for themselves some goodies..(as usual..) Had a good family outing which everybody enjoy it..

Few snapshots of the sweet day...

where's the shark abah?..

AAAA...we are famish!!


here fishy fishy...



Ops! this guy has taken...his mine..


My lil knights!!

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting