Saturday, July 31, 2010

Kisah2 yang tak terupdate-birthday twin

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:00 AM





twin with their Music teacher-Ms Ng
Lama la sungguh tak hupdate blog nih. So kali ni nak recap apa yg tertinggal. Lepas birthday Tisya, kami sambut birthday twin pula. Tak buat besar2 cuma jemput family members sahaja and bagi goodies to their class music classmate (28 Mac 2010). Siap buat beg sendiri lagi. Kebetulan on the day kami distribute goodies bag ialah hari concerto twin sebab habis book 1 dorang. heheheh kembang mama tengok Haziq & Hazim main dengan confidentnya. Sangat tak sangka berani beb!! Tabik spring mama kat the boys.
Then balik kami buat suprise party for twin. Happy sangat dua beradik nih sebab dorang suka kalau ramai org berkumpul kat rumah. They quite suprise also sebab kami dah sambut berlima right on their birthdate. Beli kek ice cream, bawa ke Mid Valley, received an Organ from Abah (k-ching! k-chhingg..hehehe), Science stuff from Mama & Art stuff from lil Tisya. On their party day we gave them books on dino (they really like it!!), Educational TV game etc. Twin received lots and lots of BOOKs! They adore each one of it because they know Mama will have lots of story to tell!!...TQ also for the transformers t-shirt and toys. Above all tq for coming to my dear family members because the twins really thrilled & talk about it for months!!

2 nak komen..:

emma mohd sham said...

baguss gak abg kroll bli organ tu..sorank main atas sorang main bawah.. :P nasib kembar dua kalo empat??incik incik..tulun cipta ogran 4 tingkatt tok anak saya!! :P

Mrs K@Syida said...

hehehe..kesian tukang buat organ tu kan..hahaha

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting