Wednesday, February 23, 2011

Haziq & Hazim CB la pulak...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 4:53 PM
ohhhhh tidak....dah 3 hari dua beradik nih CB....Letih dok ulang alik ke toilet "mencuci" dorang sebab dorang geli. Hari Isnin ingat takde pape so suruh dorang gi skolah. Masa jemput dorang balik skolah Cikgu dia inform 2 beradik ni asik gi toilet dekat 4-5 kali .....aduyai..kesian pulak. So Semalam kami bawa la ke DEMC sebab tengok cam tak ok-ok. Kesian pulak lepas makan jer kelam kabut ke toilet. Banyak kali juga la twin tanya "Mama marah ke?" sebab muka Mama berkerut seribu. Bukan marah...cuma risau dan sakit pinggang sebab asyik tertongeng-tonggeng "mencuci" dorang. Before 1pm je dah lebih 5 kali seorang Okey!....So 5 kali 2 orang so...agak2 dah berapa kali Mama tertonggeng-tonggeng mencuci... (Masa type ni dah tersengih-sengih sebab cam kelakar la pulak...)

Dah 2 hari twin tak ke sekolah. Last two weeks dorang batuk teruk. So MC lagi 3 hari....risau pulak takut tertinggal kat skolah. Tapi nak buat macam mana kan. Bukan kita undang penyakit tu.

Mama doa sangat2 malam ni dorang dah ok sebab Mama dah tak sampai hati tengok muka dorang sedih sebab sakit perut. Ya Allah...kasihanilah anak-anakku...Amin Lagi satu Mama nak dorang pergi sekolah esok. Risau takut dorang tertinggal pelajaran pula. Memang la kat rumah pun Mama mengajar tapi kat sekolah pun penting juga.

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting