Saturday, March 24, 2012

Happy birthday darlings!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:17 PM
Alhamdulillah....Tisya dah berumur 3 tahun last 17 February dan my boys dah 7 tahun today..Kami buat party kecil2 sahaja. Just gather up families for good time. Tisya, Haziq & Hazim were over the moon bila all aunties and uncles, cousins & grandparents turn up. They really love bila rumah penuh dengan org2 yang dorang sayang.  To everybody...terima kasih sangat2 sebab ingat birthday mereka bertiga. The gifts are so generous. Kami laki bini pula rasa segan sebab semua datang mesti bawa hadiah untuk dorang. Mak Long & Pak Lng yang tak dapat datang pun siap kirim hadiah. Sob..sob..sob..terharu tau. But please it is not the presents we wish for...the thoughts that counts.

Apa2 pun, To my mak abah. mak abah mertua, ateh, acu, pak su, faizal, ajoy & nurul (kakak ana lulu ;P) tq for coming!. Even cikgu music class twin pun ingat kat dorang. TQ dear!!
my darlings...

new castle from Mak Long and Pak Long

hadiah 3 beradik penuh satu meja!..boleh buka booth jualan ..TQ everybody

goodies bag untuk kawan2 sekolah twin

3 nak komen..:

emma dangdut said...

angah wat sticker ke?wow!boboi lg :P excited la sume..

Syida@Mrs K said...

hihihi..sajer jer bagi dorang hepy2...sampai tak cukup la..

emma dangdut said...

ngu gambo yer mikemer mikemer semua :P

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting