Sunday, September 6, 2009

My best moments of Berbuka Puasa

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:21 AM
Hari ni Mr K ajak berbuka posa dengan my family pulak. Seronok sangat. Before pergi dah terbayang keriuhan kami 4 bradik bila berjumpa tambah kami semua pompuan.

Seperti yang dijangka memang meriah...berlawan-lawan nak cakap. Masing2 nak story morry. Dah berbuka lagi ler meriah tambah time tu dah dapat Air. Penuh meja wehhh...Punya la banyak lauk Mak masak sampai tak tau nak ambik yg mana dulu. Tang kuih plak pun camtu. Tapi Alhamdulillah semua boleh dikatakan abis. Tak membazir. Time balik kami pakat2 tapau lauk Mak buat Sahur. Tak ler membazir...hehehe.

This is what I love about family. The noisy, the laughter, the stories makes us feel closer. Seronok bertukar cerita dan mengusik. I hope this will never last till death do us part. I've learnt the values of family & I hope my family will always be happy & strong.

3 nak komen..:

emma mohd sham said...

ngah.pinjam batisya 2hari.rasa2 dpt tak?hahah!

emma mohd sham said...

ya.semua jadi gila. :)

uteh said...

nasib baik uteh xpi berbuka tempat lain...muhahahaha

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting