Friday, June 24, 2011

Book of the month dan Nora Elena

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:14 AM
Korang tengok Nora Elena?....huhuhu...mesti ramai angkat tangan. Best la drama tu. Giler best. Tak kisah lah ada orang cakap lovey dovey ker, cerita tak logik ker, apa2 ajelah ...janji Mama suke. Macam Mama minat kat Siti Nurhaliza...kihkihkihk..

Last episode NE tak dapat tengok sebab dalam kereta teman hubby outstation. Rasa macam nak pecah hati tengok jam kol 7 hari Khamis tu. Laptop tak bawak plak sebab takde broadband kan. Nak lepak kat hotel lounge cam tak best nak feeling2 tengok NE. So sabar jelah. Balik jer rumah, malam2 buta layan NE kat tonton.my. Gila layan NE nih.

Sebab tak puas tengok cerita jer, gigih cari novel "Kasih Yang Suci" sebab drama ni dari novel tu karya oleh Meen Zulaikha. Encik suami terchenta la tolong bayarkan sebab kebetulan hari tu dia take day off for my birthday (winks* one of my sweetest moments). Terkejut gak dia sebab dah lama dia tak tengok saya baca and beli novel. Tambah novel Bahasa Malaysia yang tebal. Dia tau bini dia suka baca buku parenting, business and self development je. Novel english banyak yang dia belikan pun tak baca lagi. Bukan tak suka tapi saya ni kaki novel jugak dulu. Sampai tak boleh berenggang. So kerja rumah ni banyak saya tak nak la tergendala pulak kan.

Tapi sebab Nora Elena punya pasal dah 2 kali katam okeh. Hari beli tu pun dah katam sekali. Pastu baca lagi. Tonton.my dah jadi feveret site dah. Dok ulang tayang tengok NE. Gila kau... Tulah yang malas layan, addicted!

Comey jer tengok Siti Saleha dengan Aaron Aziz tu kan. Shah Iskandar dan yang berlakon sebagai Adila tu pun sweet. Good job tu Wan Sharmila tu sebab pandai bawak watak Yvonne. Bila baca Kasih Yang Suci tu mesti terbayang wajah2 nih. Thanks To TV3 sebab buat saya petang hari saya sangat best walau sembahyang maghrib jadi kelam kabut.



credit to google & nurizspace.com

credit to meen-zulaikha.blogspot.com

3 nak komen..:

sitiezahim said...

salam syida..time kasih sbb sudi singgah hehehe...:)

emma dangdut said...

nasib emma tak layan kalau tak brlumba balik awai -.-

Mrs K@Syida said...

takpe...kat tonton.com ade lagi rasanya..huhuhu

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting