Wednesday, March 23, 2011

Birthday Party Twin & Tisya

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:17 AM
12 mac 2011

Start je cuti sekolah kami adakan birthday 3 beradik ni sekaligus. Asalnya rancang nak panggil kawan2 dorang, our friends dan relatives tapi last minit Haziq request only family,teachers and jiran jer. No friends from school sebab malu. Aiseyyy...kami punyalah tempah kek besar utk charter lots of guest. Tapi to respect his birthday Mama & Abah agreed. Hazim tak kisah sangat katanya. Lil' Tisya the lesser the better kot sebab dia lagi la malu. So we proceed with the party. So their birthday sok kami bawa kek & goodies la kot ke sekolah. Bagi seronok anak2.

We start at 3pm. Close families, jiran,teachers & my friends only. Simple. But my boys enjoy it sebab ada cousin katanya. Tisya pun tak la malu sangat dan melekat kat Mama ajer.

The gifts are tremendously... Terima Kasih sangat2. Haziq, Hazim & Tisya murah rezeki sebab ramai yang sayang. Dengan toys, bear, baju, bicycle etc. Thank you so much. Tak terbalas rasanya.

To my dearest sisters, thanks for coming and helping. To mak thanks for the clothes and foods. To my in laws, thank you for helping too.

Most of all Thank you Allah for this precious life. Alhamdulillah.

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting