Thursday, March 24, 2011

Happy Birthday Boys!!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:36 PM
bodyguard Tisya!
ni mama punya..Tq Abah!
ni Tisya punya..
ni birthday boys punya..Mama nak jugaklah!
Do u have the nerf?...don't mess around with us...


Happy Birthday my dearest boys. Hari ini genap 6 tahun anak kembar saya....hehehe happy semacam Mama. Standard la Mama cepat emo sikit bab2 ni..huhuhu....Memori mengandung, melahirkan dan hari2 selama 6 tahun ini rasa cepat sangat berlalu. Dah besar anak-anak Mama. Syahdu lebih la pulak....kihkih..

Cerita hari ini...Pagi, Mama sibuk2 siap dan wake up call Lil' Tisya. Ambik roti canai and hantar prasekolah sebab twin nak sambut dengan kawan-kawan pula. Kek dah hantar semalam kat sekolah sebab fridge tak muat...heheh. Sampai sekolah I helped out with preparing meals and decorations. Seronok pula....Mama memang suka aktiviti2 mendekorasi nih. Simple jer sebab tak cukup masa. Salah Mama juga sebab salah budget time.

The boys were so happy to celebrate it with their friends & teachers. Mama pun happy sebab dapat get to know their friends too. They were talking about the event the whole day!. Sangat teruja...heheheh

Then at 2.30pm Abah took day off and bawa kami ke Empire, Subang to celebrate their birthday. So sweet la Mr Hubby. Sibuk macam mana pun he tried to spend time for today. TQ Dear!

We ate at Belanga. As for the gifts, since only Abah jer yg hutang hadiah, so dia bawa the birthday boys & lil' girl ke Toys R Us!. The boys choose NERF set (i like...), Tisya pun dapat juga...DORA set & Mama dapat book. Mr Hubby offer suruh ambil NERF lagi satu supaya dapat main dengan boys nanti tapi cam kesian pulak kat Mr Hubby...tu pun dah berapa. Takpe next time ok.

Alhamdulillah....Syukur di kurniakan anak2 yg sihat, baik & bijak. Semoga Haziq & Hazim membesar menjadi anak2 yg soleh dan berjaya. Pandai dan sihat rohani & jasmani...Amin

I love you tooo boys...Happy Birthday!



1 nak komen..:

Anonymous said...

comeynya kek tu..happy birthday!

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting