Saturday, April 14, 2012

Family holiday break-PD

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 8:24 AM
Sebenarnya kami gi holiday ke PD masa cuti sekolah lepas. Time tu sibuk benar dgn macam2 hal lupa nak hapdate. Memandangkan hari ni terlebih rajin so nak update banyak2...huhuhu

Banyak gambar lawa2 my dear adik yang tangkap sebab kamera dia lagi canggihkan...hahah...mak budak ni sebab terlebih seronok berjimba-jimba di PD tu so tak menyempat la nak bergambar bagai. Gila syok sebab kali ni gi holiday bersama family terchenta. Dapat pulak adik-adik yang happening dan pening. Haziq, Hazim & Tisya  dok nak melekat jer dgn aunties yang havoc nih...(waaaaa...kalau uolls kawen mesti tak leh nak riuh cenggini kan...)

Anyway, thanks to my sisters sebab merealisasikan percutian singkat ni. Mak & Abah Tq for being so sporting too. Next mak & abah kena bawa baju mandi. Boleh berswimming sakan dgn cucu2 okay.






tengok gambar2 holiday ni terasa nak brcuti lagi.....

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting