Saturday, April 14, 2012

Screen test for twin?....

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 9:16 AM
Last 8 April received a call and sms from Pn Mimie dari Chilli Pepper Films. Terkejut kejap sebab out of blue Pn Mimie contact saya untuk screen test twin untuk projek iklan dorang. OMG....mama yang terlebih suspen. Biar betol...hahaha....tapi relax dulu...kena uji bakat dulu bukan terus ambik dorang jadi model iklan tu. However I am so honored that she called me. Yelah kami tak pernah pula cuba2 untuk ujibakat apa2 kan kecuali masa twin kecil dulu pernah la muncul dalam majalah PA & MA untuk ruangan kembar. She said dia tahu my no from my blog shop and know about the boys dari blog nih. But yang kelakar nya dan buat Mr Hubby & myself ketawa besar bila Pn Mimie sms "...ni utk iklan ubat gigi.."Terus Mama called and tolak offer tu sebab.....
Haaa time ni walau kena paksa pose masa try baju sekolah masih boleh dorang posing lagi....TAPI....
kalau Puan Mimie tu tengok si Hazim sekarang mesti dia pun senyum.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
TAAAADDDDAAAAA.....gigi depan hilang...cakap pun dah susah sikit...so CAMNO?!!..

Anyway thanks ya Pn Mimie. Perhaps some other time... :)



0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting