Monday, November 1, 2010

Apa cerita?

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:52 AM
Lama betul tak blogging. Kalau rumah dah sure berabuk bersawang...so pagi2 buta ni saya nak bersihkan rumah ni.hehehe

Since last blogging cerita masa bulan puasa. My Hazim tak sihat. Alhamdulillah sebelum raya semua sihat. Kalau tak, tak raya la. Tahun ni r
aya belah hubby dulu baru saya. Dah 7 tahun kahwin ni tak la syahdu melampau sangat. Kalau dulu first time raya dengan mertua meleleh gak la air mata teringat adik beradik ku yang riuh itu dan mak abah. Tapi sekarang cool sikit maybe sebab
dah ada anak2 kot. So tak sempat nak sy
ahdu syahdan. Raya tahun ni kami merayap sungguh tambah En Hubby yg terchenta sangat sporting ( i love u bebeh!). Merata dia sanggup bawa asal tahu tempat nak pergi. Dari Klang ke Semenyih, ke Ipoh malah ke Kuala Kangsar pun dia relax jer. Thank you dear sebab sangat sporting yer.
ops pose manja sikit...ini hasil tangan anak lelaki saya yg baru pandai pegang camera :)

Satu lagi memory indah kami sekeluarga masa raya, kami makan ramai2 kat Naili's. Walaupun makanannya tak la hebat sangat tapi tempat tu mmg best. Hapenning! Sampai nak borak pun kena jerit..hehehe. But we have a good family time tambah orang belanja kan
...Thanks Uteh!! Moga murah Rezki!. Tahun depan kongsi dgn Ku yer belanja kami..hehehe


Tahun ni juga my younger sister Cik Uteh ni last raya sebagai anak dara. Tahun depan dah Mrs...hehehe Welcome to the club!! Dah tak lama dah nak naik pelamin...to my dear sister..."Amacam dah ready?.... Tido cepat nanti ada eye bag!"

And I know my youngest sister akan baca entry ini dan dgn tersengih-sengih bangga sebab tinggal dia anak dara terakhir Mohd Sham yg blom kawen. So kira saham tinggi la. Tak kisah la janji abihkan study dulu ok :)

Selepas Raya saya ada 2 event yang paling saya tunggu2. Yang pertama 2nd concert my boys sebab dorang dah abih 2nd semester Junior Music Course dan percutian kami sekeluarga ke Langkawi. Wuhoooo....

next entry ok.


2 nak komen..:

EMMA MOHD SHAM said...

haha..part besh annoucement birthday adik.pki dj siap nyanyi jerit2.tp adik,,tade prasaan.sentap! :P

Mrs K@Syida said...

Seronok sesekali berkumpul kan..sesangat la meriahnya...along jakun jap sebab takut salah tempat uteh ema bawak...hehehe

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting