Monday, November 1, 2010

CONCERT DAY HAZIQ & HAZIM

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:51 AM
Haziq & Hazim sudah selesai dengan JMC2 dorang last September. Starting October they will start with 3rd Book (JMC3). Mama was so proud of you two. Walau ada masanya boys macam give up sebab notes makin susah tapi dorang belajar juga. Bukan senang sebenarnya tambah dengan usia yg baru 5 tahun dorang kena use both hands to play. Honestly it really not easy. Kadang2 kesian tengok dorang stretch their little fingers to reach the notes tapi kena selalu advise and support supaya they always think positive.

They love & adore their Ms Grace. Tapi sayangnya JMC3 Ms Grace tak lagi ajar dorang. New teacher will continue. But Haziq & Hazim okey je sebab kata dorang, belajar aje la nak buat macam mana kalau dah Ms Grace tak boleh. Huihhh terkesima jap mama sebab ingatkan dorang sedey and tak nak belajar musik lagi. Kata Haziq, mmg la sedey tapi nak buat macam mana. Kata Hazim pula, mmg la suka Ms Grace ajar tapi takkan nak nangis2...amboi2...

Jom layan gambar....
Boys & teacher Grace

pose before concert

with classmate. They are the only boys..heheh

Die hard fan abang2..Lil Tisya

Graduation time

Time to dance and sing





2 nak komen..:

EMMA MOHD SHAM said...

kitaorg kt umah tgk ulang2 kali okeh..

(scene dah tgk 5x)
mak : kenapa kjap sgt..
emma: concert mmg cam tu la mak.mne de concert nyanyi 2kali..
uteh: apa tu? (as usual..salu lmbt :P)

Mrs K@Syida said...

heheh..dorang ader dancing2,singing2, tapi letih nak upload sebab lama giler. nak pulak sekarang dah start dengan hantaran cik uteh. lagi la maleh angah nak upload. Cikgu lama dorang pun sibuk tanya..nentilah yer

TQ for watching!

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting