Saturday, May 7, 2011

Haziq & Hazim 1st sports day!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:39 AM
Last week, twin balik dengan meriahnya...overjoyed! Happy sangat sampai tak sempat-sempat masuk kereta dah cerita. Cik Tisya Pinky pon confius....

"Mama, Haziq Hazim Cikgu pilih masuk sukan!!!"....sebenarnya Mama dah tau dah sebab cikgu dah inform earlier & Mr Hubby & I had been discussed it before. But...of course la kena buat2 terkejut. "Oh really...waaa bestnyer....mesti Haziq & Hazim lari laju sebab tu cikgu pilih kan...." Their eyes shinning, twinkling....one of the most precious look I will always adore. Even Tisya pun sibuk nak citer walau tak la dia paham sangat kan. But her eyes also share the joy...

To mommies mesti u all paham kan...the feeling of seeing the faces, the eyes, the smiles...priceless...

Haziq & Hazim antaranya yang terpilih untuk wakil sekolah bagi Temasya Sukan Prasekolah peringkat zon. I don't mind those but I am really happy & proud they enjoy it. They had fun and learning something new here. Alhamdulillah....

Looking forward to see them run next Tuesday!...Mr hubby taking a day off! Tisya is ready with her pom-pom! Go brothers!!

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting