Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 8:51 AM




Dearest mommies...
Happy Mother's Day!...Seronokkan ada hari special utk kita. Tapi sebenarnya hari-hari pun hari ibu juga kan. Banyak precious moments yang unbeatable with one day celebration itew kan..kank..kan...

Alhamdulillah mama syukur dikurniakan an
ak-anak yg sihat, bijak & baik. Mama doakan mereka membesar dengan cergas, cerdas,baik budi pekerti dan paling penting tak lupa siapa diri mereka. Kami mungkin tak m
ewah tapi kami mewah kasih sayang yang melimpah ruah. Itu janji Mama pada anak-anak. Selagi hayat dikandung badan Mama akan berusaha menjadi Mama yang terbaik untuk anak-anak agar mereka membesar menjadi orang yang berjaya di dunia dan akhirat.

To my dear mom, angah tak mampu membalas 100% jasa mak tapi angah cuba menjadi anak yang boleh buat mak bangga. Angah nak mak bahagia walau kadang-kadang kala kita
berbeza pendapat. Tapi angah sayang mak. Terima kasih sebab
jadikan angah seperti yang hari ini. Kalau tak kerana cara didikan mak mungkin angah bukan seperti hari ini. Terima kasih mak. Kami sayang Mak!!

To my mother in law, terima kasih sebab terima kelebihan dan kekurangan syida sebagai menantu mak. Terima kasih sebab buat syida rasa diterima sepenuh hati dan
sayang syida macam anak sendiri. Tak ramai sebertuah syida sebab punya ibu mertua yang cukup memahami dan sedia menerima menantu seadanya. Terima kasih sebab banyak ajar syida tentang hal rumahtangga dan cara memperbaiki diri sebagai ibu & isteri. Terima kasih mak. Syida sayang mak!

To my hubby & children, Thanks for remembering this day. Just by wishing & simple thought had warm my heart and lighten up may days. I love you so very much....

P/s: Abang, thank you sebab bawa gi A&W! Dah lama teringin..yummy!!

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting