Tuesday, May 3, 2011

Semoga Mama Maryam tabah..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:08 AM
Tengah pagi buta macam ni ingat nak update blog sebab banyak sangat citer2 berlaku tapi tak sempat update. Tapi, buka2 jer blog tengok followersnyer blog, terjumpa la blog ini.... http://maryamsaffiyah.blogspot.com/

Dan air mata ini mengalir laju mencurah-curah sebab mengagumi ketabahan MamaMaryam menempuh liku2 hidup selepas kehilangan puteri tersayang. Lebih melukakan hati bila baca kisah"Abam" (abang Maryam)http://maryamsaffiyah.blogspot.com/2010/09/have-you-met-tok-chaq-yet.html yang kerinduan akan adiknya.

Semoga MamaMaryam dan family terus tabah dan kuat.....

Al-Fatihah..


2 nak komen..:

EMMA MOHD SHAM said...

angah,,emma da bca blog yg angah bg ni,,cdihnyer.officemate emma bc tetibe meleleh gak :'(

Mrs K@Syida said...

Sedihkan...somehow MamaMaryam lakukan demi kasih pada anaknya. Once u being a mommy one day, u will feel the pain only just seeing they had fever...

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting