Monday, May 30, 2011

My 8th wedding anniversary...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:01 PM




Syoknya....Happy anniversary to us....hehehe...dah 8 tahun kami bergelar suami isteri. Standard la...mama kan emo sikit. Hal-hal bersejarah ni haruslah wajib dalam diari tahunan mama kan.

Hadiah Mama untuk Abah special sikit. Kena order online. Kat kedai tak dapek nak cari. Abah suka tapi tak sesuka PSP yang Mama bagi dulu. Tiap2 malam mesti mengadap benda tu. Katanya terapi minda...hehehe...

Hadiah Abah untuk Mama tersangatlah specialnyer walau Abah kata combo prize. Kira lump sum sekali Birthday, Mother's Day, Anniversary & Declare Anniversary katanya. Tak kisah lah. Mama tersangat touching sebab Mr Hubby bagi hadiah nih. Tahun lepas dapat keta pun dah cukup syukur. Tahun sebelum tu dapat gi Beijing. Weee...mana la tak terlebih sayang kat awak. (ops...jangan muntah2 yer...saya agak weng sikit bab-bab ini..sila tinggalkan page ini kalau tak tahan...hihihihih)

Tahun ni dapat Taman Bunga....huhuhu..saya sebenarnya suka bertanam tanaman nih. Hobi baru sejak dah jadi full time wifey....So laman yang tak berapa lawa dulu dah bertukar rupa. Terima Kasih Abah....Siap hired tukang kebun 2 kali sebulan tau. Laman tak la besar sangat tapi cukup istimewa bagi kami sekeluarga. I love it...I love it...I Love U!!

ps next time upload photo ok. winks**

1 nak komen..:

emma dangdut said...

taman mak pun cantik emma kemas..wah puji diri sendiri khen (kan) muahahaaha

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting