Thursday, December 22, 2011

Book of the month - Ombak Rindu

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:34 PM
Seyes...memang best!. Saya habis baca in 1 day. Sampai tengah malam sanggup berjaga.Kesian kain baju tak bergosok sebab layang novel ni...hahaha...tapi puas hati sangat. It is really worth it!. Memang best. Nak tunggu Ombak Rindu keluar DVD. Nak tengok movie tak dapat la kot dengan budak2 kecik ni kan. Tak sesuai.

To the writer.. Fauziah Ashari...you are super duper good writer. RM19.90 sangat rendah untuk novel anda. Kalau novel dari negara luar dah puluh2 ringgit...yet still people buy. Wish u all the best. In search for Fauziah's first novel....Pergilah Sepi...

People...time to read!





One of the reason saya baca buku ini sebab termakan pujuk rayu pelakon Aaron Aziz...hahaha...macam cerita Nora Elena tuh.....

Ops korang tengok Tentang Dhia?..macam best kan tapi tak dapat tengok selalu...masa siaran tak sesuai lah...

2 nak komen..:

emma dangdut said...

uteh ada dvd ombak rindu..ingat dah jauh ni jiwang lebih sikit sure tgk cite sedih2 meleleh2 tp bila emma tgk cite ni semalam macam biasa jeeeee -.- expactation too high mgkin

Mrs K@Syida said...

baca novel dia lagi best! But Aaaron aziz soooooo....ok..sila jangan repot pada Mr Hubby saya yer.tq

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting