Thursday, December 1, 2011

Sentap Pagi Khamis..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 8:49 AM
Pepagi dah mengadap pc sebab dah janji dgn member nak email something malam semalam. So dgn tergesa-gesa saya on pc. Kebetulan semalam blog ni saya biar stanby jer. Belek2 dalam blog list tengok title entri tetiba tertengok Blog pakarhowto. Title je dah sentap. Eh biar betul produk Ramly ni. Bukan syarikat ni orang melayu punya ker? Takkan tergamak dorang buat cenggitu kan. Harap pihak Ramly buat la penjelasan. Kalau betul, dorang tak takut dosa ke?...Ish tak takut mati ke?....Sedey2......Nak beli brand apa pulak lepas ni? agak2 selain sosej ada tak yang lain affected?...ish dah kembang tekak. Boaiii...nak minum nescafe panas lagi best!


0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting