Tuesday, December 20, 2011

Semalam yang best...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:50 PM

Memula...nak minta maaf kat adik2 saya sebab......

My Mr Hunny Bunnny (ops..sila muntah tempat lain...) suprise kami dengan tiket wayang Chipmunk3. Ok mungkin agak tak romantik untuk saya tapi cukup membuatkan anak2 teruja :P
Mr Hubby dah beli tiket siap2 utk pukul 3ptg semalam. So kami having relax day by morning and noon then out for movie by 2.30pm. Syok sebab tak payah beratur panjang2. Cuma beratur utk popcorn jer...

My children had a grrrrreattt time. Dah la dapat makan Mc D pastu dapat makan ice cream somewhere. My lil girl and boys tak selalu dapat makan aiskrim so bila dapat sekali kala tu they are so overjoyed!.Lepas tu Mr Hubby shopping buku for all for us. Sayang hubby!. But sadly tak sempat nak shopping for myself sebab dah almost 8.00pm. Then kami balik terus and makan malam di rumah jer.

so adorably cute! (sorry ma, uteh...angah dah tengok dulu!)


TQ dear..love it so much!
semua orang dapat!


P/s: ladies out there....jangan takut berjauhan dengan tersayang sekali kala sebab he loves and appreciate you more than u ever imagined!hihihih....tapi jangan selalu sangat takut jugek kan...hahahah

2 nak komen..:

emma dangdut said...

hunny bunny???OH MY GUCCI!! muntah ijo emma.hahaha.

Mrs K@Syida said...

eleh..awak jeles...

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting