Tuesday, August 14, 2012

Bila Mama dah kelam kabut

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 9:00 AM
Pagi Senin Mama terkelam kabut sebab salah budget time. So bila menyiapkan twin agak kelam kabut sikit. Bila Mr Hubby dan boys dah keluar rumah baru lah lega dan dapat tarik napas panjang2. Sukses! Hope twin tak lambat la. Tapi itu kata Mama, rupa2nya....




SPOT THE MISTAKES??....

Ahaks!....salah baju la....si Haziq pakai baju Hazim...si Hazim pakai baju Haziq! Mama dah konfius..Pepagi boleh silap lak baju dua beradik nih...huhuhuhu......dorang terperasan masa waktu rehat kat sekolah..hahaha...then sebab selalunya kawan2 pun tak cam dorang Haziq or Hazim so twin tak kisah. Tapi bila mereka practice nasyid untuk persembahan, Ustazah Hidayah (one of their favourite teacher) terperasan sebab Ustazah dorang ni recognize dorang based on their watches. Sorang pakai Ben10 light blue sorang dark blue. Huhuhu...masa tu Hazim kata jenuh dorang try cover sebab malu katanya.huhuhu...sorry la sayang...Mama tak sengaja. But it's cute too...ni baru kembar 2...kalau kembar 3(cam mama kembar 3's blog).....kembar 4 ker...kembar 5 ker...lagi haru Mama ni...hihihi...

sekian untuk gelak pagi selasa yang damai dan tak kelam kabut...(learnt from mistakes...ihiks!)

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting