Tuesday, August 7, 2012

Congrats to DL Chong Wei!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 9:27 AM
Congrats to him. Proud of him walaupun silver medal. He prove that he is uniquely Malaysian Hero. Personally, Mama cried bila DLCW kalah. Cried bukan sebab dia tak bawa balik pingat emas, tapi cry sebab kagum dengan semangat dia. Mama percaya masa siaran langsung tu satu Malaysia berkumpul depan tv memberi sokongan terhadap usaha beliau. Nyata Lin Dan nampak gugup dengan DLCW. Sebab tu dia happy sakan sebab menang kerana dia tahu dia nyaris menangis dikalahkan DLCW.

Silver or Gold doesn't matter anymore sebab kita nampak usaha keras DLCW. Even budak2 pun boleh nilai kan. Bila tengok kat Buletin Utam, berbilang bangsa sambut DLCW di airport rasa bangga sangat dengan rakyat Malaysia. Bangga bergelar anak Malaysia sebab kita satu hati support DLCW.

Apa pun semoga DLCW terus sukses dan semangatnya di contohi oleh semua. Semangat untuk menang demi Malaysia. Hopefully juga lebih ramai anak muda dapat dibentuk menjadi pemain2 terbaik. Taklah patah riuk DLCW tanggung tanggungjawab tu sorang2.

Syabas DLCW...Syabas Malaysia.


0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting