Wednesday, October 10, 2012

Sunway Lagoon

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:14 AM
Last Saturday we went to Sunway Lagoon. Almost 2 years tak jejak sini. Still macam dulu cuma harga tiket masuk dah naik sikit. Harga makanan tak payah cakap la. Sila pejam mata dan beli belah saja yer. Kalau tidak tak lalu makan, mandi pun tak basah..ahaks!

Of course anak2 super duper excited la kan. Seronok sangat! Alhamdulillah. Kerja keras pun untuk mereka kan..so apa salahnya belanja lebih sikit asalkan tak keterlaluan.

Seeing how my boys played rasa mereka dah besar dah. Kalau dulu nak cuba apa pun nak berteman. Sekarang ni dah makin berani. Dok turun naik slide budak2 tu. Main pun dah pandai main berdua. Mama & Mr Hubby hanya perhati dari jauh sambil layan Tisya. Sedikit kepuasan terasa sebab berbaloi berhenti kerja dulu demi suami dan anak2 apabila tengok anak2 membesar dengan baik di depan mata. Kemewahan wang ringgit mungkin bukan milik kami tapi Alhamdulillah kami mewah dalam keamanan dalam hati dan jiwa. Cheers!








0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting