Friday, November 2, 2012

Mama nak citer business pulak!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 8:27 AM
Actually dah lama Mama start business ni. Pasal tu la tenggelam timbul update blog nih. (Nak kena seimbangkan masa dgn anak2, business, kerja2 rumah dan of course Mr Hubby.) Baru la ni nak kongsi dengan kawan2 kat sini. To Ladies and Mommies especially Corset ni memang sangat bagus dan berbaloi untuk dipakai. Bagus untuk dalaman wanita dan tentunya luaran. Orang kata, biar cantik dalam dulu nanti kat luar pun automatik cantik. Ahaks! Tapi betul Mama sendiri dah try dan Alhamdulillah percubaan dan pelaburan yang berbaloi dan no regrets at all.

Badan rasa lebih sihat dan cergas. Banyak baju2 lama yang masih elok dapat Mama pakai balik sebab berjaya shed few kilos. Kalau turun berat badan jer tapi badan nampak gelebeh sana sini mesti tak syok. Tapi dengan corset ni selain turunkan berat badan, ianya MEMBENTUK semula badan kita. Badan nampak lebih kemas dan firm. Bagi wanita yang dah melahirkan anak masalah payudara la, peha, perut dan strech marks merupakan perkara biasa. Dengan Corset ni ianya bagai menyelesaikan semua permasalahan itu. Tapi awas, wanita yang belum kahwin pun ada masalah payudara kendur tau sebab gaya hidup, pemakanan dan pemilihan pakaian dalam yang salah.

Ala citer banyak2 tapi kalau tak try sendiri susah nak percaya kan. Corset apa Mama jual ni?...Corset Premium Beautiful! Haaaa...jangan takut jumpa saya... bukan saya paksa joint Hai-O pun. Itu hak anda. Dah try kalau tak suka pun no harm done. No paksaan! Saya pun pantang kalau orang paksa2 saya...hahaha

Orite dear, lain kali Mama kongsi lagi keistimewaan PB dan barangan kesihatan lain ok. Nak try? Just Call me at 012-9793698

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting