Saturday, November 3, 2012

My own testimoni of Premium Beautiful

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:17 PM
Salam...
Today saya nak share my own testimoni of Premium Beautiful corset. Yelah, benda macam ni orang nak proof kan. Mesti nak tahu jalan ke tidak bila dah beli. Tapi pokok pangkalnya kena la rajin. Kalau setakat minum minuman untuk kuruskan badan tu tapi tak exercise serba sedikit, takkan senang2 boleh kurus. Kalau setakat beli treadmill mahal2 tapi tak gunakan takkan senang2 dah slim kan. Everything kena rajin.

Hasil pemakaian PB corset selama 8-10 jam sehari, Alhamdulillah saya berpuas hati dgn apa yang ada sekarang. Badan lebih sihat, cergas dan sakit pinggang berkurangan sangat. Pakai baju tak la nampak gelebeh sana sini. Keyakinan pun semakin bertambah. Malah boleh rasa kesihatan dalaman semakin baik terutama hal2 keperempuanan. Of course ambil masa sebab selama ni saya tak exercise. Sebulan ada la sekali jogging round padang kat rumah. Nak diet lebih2 pun payah sebab sebagai ibu sepenuh masa di rumah mesti la kena masak. Kalau dah masak, kena rasa. Kalau dah suap anak, saya pun nganga juga..huhuhu. So, jangan expect hari ni pakai, esok dah slim terus. Minggu ni pakai 3 hari jer, minggu depan dah harap body dah slim gile. Biar la realistik. :)

Okey, terpulang kepada penilaian masing2. Kalau suka boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut. Tawaran potongan RM100 untuk pembelian cash sepanjang November. Stock limited so kalau suka jangan tunggu lama-lama. Call me ok.

SYIDA  012-9793698


DULU
sila tengok betul2..mujur Mr Hubby tak pernah complaint :)


SEKARANG
Alhamdulillah, baju 3 tahun lepas boleh pakai balik. :)

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting