Tuesday, November 20, 2012

mission accomplished!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:22 PM
Alhamdulillah...berjaya juga mengemas bilik toys anak2 dgn bantuan 3 beardik nih. Perjanjian baru dibuat untuk mengelakkan bilik kembali macam haunted house. Gila penat. Dah ada yang rosak tapi budak2 ni tak bagi buang. Semuanya nak simpan. Alih2 senyap2 Mama masuk beg plastik hitam. Kalau tidak padat sendat jawabnya.

Banyak juga barang2 toys anak2 masa umur bawah 3 tahun nih. Dah macam kedai toys pulak. Banyak juga Mama dan Abah dah melabur...hahaha..toys yang ini Mama simpan baik2 dan kemas2. Mana la tau kot nak tambah sorang dua lagi kan. Boleh la adik2 main sok. Kalau tak Mama buat garage sale je. Dapat juga hasilnya :)

Since anak Mama twin, so ada la barang baby yg 2 set. So, bebila rajin nak upload photo stroller, walker, carseat,baby carrier for sale.....ihiks! rasa2 ada ke yg nak. Elok lagi tau. bersih gitu.

Hari ni mood nak gosok baju lak. 2 beradik ni mulai semalam dah dikerah sehari baca 1 buku cerita Bahasa Malaysia dan 1 buku cerita Bahasa Inggeris. Then sehari dorang belajar 2 peribahasa & simpulan bahasa baru. Ini projek cuti sekolah dorang. Memanjang main dan tengok tv mana boleh jadi kan.




Box Siap ada label ok....


tisya tengah pilih toys macam kat kedai... :)
P/s...seronok juga cuti sekolah....suka tengok anak2 depan mata....yg pening time berebut la....

6 nak komen..:

UmmiAbi said...

Banyaknyer mainan..Bestla.. Nk jual carseat ke? Hw much?Ummi ngah cari car seat..hehe

Syida@Mrs K said...

Tu la UmmiAbi...sedar tak sedar banyak juga toys anak2. Alhamdulillah rezeki dorang 3 beradik :)as for carseat nanti saya upload gambar yer. warna merah dan hitam brand Leo.

Ibu Kembar said...

bagusnya banyak mainan..klu anak saya tu mmg banyak gak tapi banyak yg da jahanam....ganas sangat asyik main campak2....

Bui Junaidi said...

FUYOOOO..BANYAKNYA MAINAN..

Syida@Mrs K said...

Ibu kembar: Alhamdulillah rezeki anak2. Masa twin dulu saya masih bekerja. Anak pertama, so Mama gila syok pergi Toys R Us :) Masuk anak ke 3 ni slow sikit sebab dah tak kerja makan gaji dan kena pandai berbelanja sebab twin dah sekolah & tiga-tiga enrolled kelas muzik. :). kena la insaf sikit.hahaha

Syida@Mrs K said...

Bui Junaidi... pelaburan....sok2 sesak saya jual...hahaha...

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting