Monday, November 19, 2012

Today mission: kemas bilik toys

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:46 PM
Diam tak diam dah setengah bulan November dah. Tak lama lagi masuk Disember. Cepat sungguh masa berlalu kan. Bila anak2 cuti ini macam2 kena plan untuk mengisi masa dorang Kalau tak, mengadap tv dan main je la jawabnya. Anak2 bising nak main tablet dorang. Memang dah janji cuti sekolah boleh main tapi masalahnya...Mama lupa la pulak kat mana Mama sorok!...huhuhu...dah berminggu cari tapi still no idea. Aduyaiii...

So hari ni....bagi mengubat duka lara anak2, Mama plan nak kemas bilik toys dorang yang berbulan tak dibuka. Dah macam Haunted House!. Gila sepah sebab last time masa Mama buka dulu 3 beradik ni kemain sepah lagi. So Mama telah melancarkan hukuman tak boleh masuk bilik toys sehingga diberitahu kelak. So main je la apa2 mainan yang ada diluar bilik toys. So jap lagi nak mengadap aktiviti berfaedah ini selepas makan tengah hari. Nak kumpul energy banyak2 sebelum headache and heart ache jap lagi.

Tak sampai hati nak upload gambar bilik toys yang disaster itu. Seram sejuk pulak kang..

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting