Monday, April 11, 2011

Hazim sakit mata la pulak...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 7:00 PM
dah kena MC hari ni sebab sakit mata.
Pakai spek NERF ni sebab takut dia pegang mata..
huhuhu glamer...
tak cukup korum sebab Haziq gi skolah.

Ubat sikit jer sebab doc kata tak teruk sangat :)
Best arr Doc K.C Tay (Setia Alam)....medication & consultationnya murah.
Tapi ubat jalan...TQ Doc!

Aiseyman.....si Hazim sakit mata la pulak.....ish-ish-ish-...

Cepat baik yer sayang. Tak nak ponteng skolah esok yer...

Haziq kena gi skolah jugak sebab dia tak sakit. Tapi kesian pulak sebab dorang dah biasa berdua. Gi toilet pun masuk dua orang sebab sorang tukang jaga pintu, sorang buang air. Pastu tukar giliran. Budak prasekolah tak boleh kunci pintu toilet sebab takut terkunci kat dalam. So hari ni cikgu kesian tengok dia cikgu suruh sorang kawan temankan dia..hehehe..kesian anak Mama...

Bila ambik dia balik skolah, happy sangat dapat jumpa twin dia. Hazim pun excited sebab dia kata rindu kat Haziq. Boring main sorang2. Tisya bangun lambat...hehehe alahai anak Mama...

Inilah pertama kali dorang terpisah.... dari kul 8 pagi sampai kol 12 tengahari. Lama tu... :)




0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting