Monday, April 11, 2011

Pagi yang indah dgn family breakfast box

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 6:47 PM
hehehe..pose kat box
halo...saturday......gud morning!
yummilicious!!
senyuman kepuasan
ishhh suka sangat..

Sabtu 5th April 2010..

Banyak syiok!
Mr Hubby belikan breakfast pagi tu. Sepatutnya nak hantar anak2 gi skolah pastu nak makan breakfast di luar tapi tetiba si Hazim sakit mata la pulak...sedey...dah la batuk pun blom reda. tetiba sakit mata la pulak. So kansel la nak hantar ke sekolah. Si Haziq pun terbabit sekali tak gi sebab kami nak doctor check dia jugak. of course Mama sangatlah susah hati sebab takut yg lain berjangkit. Kalau si tecik Tisya kena lagi la payah...

Tetiba En Hubby yg ensem mengoffer diri utk beli breakfast...weeeeee.....tak yah buat nasi goreng...hahaha

Dan...sangat la sayang bila dia belikan Mc Donald lak. Huhuhu mama berkenan sangat hotcakes dia. Bukan tak reti buat tapi bila buat sendiri feelingnyer lain la...(heheh...nak org masakkan...tak nak masak sendiri..)

I love u bebeh!..dan pagi itu sangat indah dgn makanan yg meriah.....

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting