Saturday, October 15, 2011

Kenangan Ramadhan

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:33 AM




yang hensem tu saya dah booking yer...stok terhad tu...hikhikhik (sila muntah di tempat lain yer)

Dah lama sangat tinggal blog. Macam2 benda yang jadi. Macam2 hal yang berlaku. SEmua tu mengubah pandangan dan persepsi kami suami isteri. Tapi saya tak nak citer hal tu buat masa ni. Malam2 buta cam gini saya suka gosok baju. Tenang...hehehe...Tapi cam maleh lah pulak....

So ngadap netbook & handphone sambil2 tengok pictures lama. So suke suki nak upload kenangan masa berbuka dgn my dear family last ramadhan. Sangat2 meriah dan seronok! Sampai hari ni pun my boys still teringat hari tu. They really loved the atmosphere...meriah sesangat!.

Ops...kalau mak mertua baca kang dia ingat kita tak enjoy lak kat rumah dia ek. Bukan apa my Mr Hubby ada 2 beradik jer. So very the small family. Dorang pun bukan jenis riuh rendah ni. Maka, acara berbuka lebih tenang. huhuhuh

Dengan makanan yang penuh meja...ops...bukan meja, "seperah"...err betul ke eja nih?...ala alas meja tu...kami berbuka kat atas carpet jer. Senang semua boleh sekali makan. Makanan punya la banyak sakan. Mak siap suruh order piza lagi okey....seriau gak kot2 tak abih....tapi jeng2...licin. Siap tapau buak sahur!.

Mr Hubby & me dating berdua gi beli juadah berbuka kat Selayang Baru tuh...Fuyoooo...rambang memilih. Punyalah banyak....best,,best..

Syok kan kalau dapat riuh rendah selalu. Berebut nak bercerita sampai hilang napas...hehehe...Mak kami cool jer...En Hubby pun dah paham. Kalau jumpa adik beradik riuh cam bertahun tak jumpa...huhuhu...tak kisahlah....

btw...hehehe kami berkenalan dengan kawan baru dari Sabah bah....heheheh...lepas ni nak gi Sabah pulak lah.....nak balik kampung Stacy sambil nyanyi mengapa 'bah kau berubah mengapa bah....'"Ma!..sambung...." hikhikhik




3 nak komen..:

emma dangdut said...

aish! lagu tu suh tisya sambung pun boleh..dia lagi hebat ha siap joget tonggeng2 :P

nanti ticket pree jom ke sabah!kita g family vacation.rumah pun ada ha :)

Mrs K@Syida said...

ops....nak bawa rombongon berkenalan ker...

emma dangdut said...

cuti cuti malaysia jeeee alaaaaaaa ni yang gegel ni -.-

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting