Sunday, October 23, 2011

Movie Day! - Johnny English Reborn

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:09 AM
nak makan apa Zim?...Haziq belanja...

ishhh...lapar dah ni....


Sape dah tengok Johnny English Reborn angkat tangan?.....haaaaa.....suke?....My hubby dovey and my children likes him very much.

Tetiba jer Mr Hubby ajak gi tengok movie semalam. So siap-siap lepas asar terus gi TGV Bukit Raja. Sampai-sampai lagi 5 minit movie nak start. Mula2 Mama buat muka sebab kena paksa tengok. I am not a big fan of him okeh. Kalau cerita Mr Bean kat disney channel tu, cepat2 Mama tukar. Rimas tul dengan perangai dia. So bila suami terchenta ajak tengok. Aiseyyyyy.......

Errrr... tapi kan best gak. Ok la buat gelak2 hujung minggu. Cuma bab2 yang tak sesuai tu ajer jenuh Mama tekup muka boys. Tisya bad mood sikit hari ni. She's not really enjoying it. Sedangkan si kecik ni memang suka sangat Mr Bean. Maybe sebab baru sihat kot. Mujur dia diam jer. Dok syok tido kat abah bila dah tengah2 cerita.

Boys?...Baik bapa, baik anak2...suka sangat la. Gelak besar lagi. Errr..Mama pun. Best lah. Kelakar,

So kalau mama abah yang nak bawa anak2 gi tengok tu silakan tapi stand by utk tutup mata anak tang sensitip tu.....tapi tak banyak.

Lepas tu kami makan piza. Best2. A very cozy lovely Saturday. Hope you too had a nice time.

p/s I know Along. Pizza is bad and I have gained weight. But don't worry...I am very happy. Life is more than weight watcher ok....have a happy days....hehehe....Alhamdulillah


1 nak komen..:

emma dangdut said...

sila prepare jawapan sebelum membawa anak nonton movie.. -.-

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting