Monday, January 2, 2012

TQ dear...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 12:55 AM
31 December had always been a special day for me...A day that will always be cherished and remembered till the day I die.Alhamdulillah and Thank you Allah for your bless.

Setiap tahun selalu tertunggu apa kejutan dari suami. Mr Hubby tak pandai lovey dovey. Romantik pun tidak. But who am I to complaint2 kan. At least he is a responsible man. So I would never expect extra ordinary from him. As long as he remember and wish pun dah memadai.Ok..tipu..saya masih mengharapkan sesuatu darinya...kad at least..hahaha..

Saya dah dapat hadiah ni earlier...never accross my mind he would buy me this walaupun kami pernah bercakap mengenainya. Yet tak pernah la saya minta kan...betul..tak tipu.

Tetiba one Friday evening dia sms bagitau lambat balik sket sebab nak gi round2 kat Sogo. Erk?...laaaa pergilah...tak marah pun...Told him its ok and take care.

Dan sesampai jer rumah bawa satu plastik besar...owh...suspicious gak tapi buat macam tak paham. Something wrapped but not using Sogo punya wrapper ..(hahahaha...selalunya Mr Hubby guna wrapper Sogo jer...) So ingatkan ofismate punya kot..dia tukang beli...so angkat beg dia masuk rumah lepas greet dia kat pintu.

Then after dinner dia kat nak kopi boleh?...Ok. Tapi sebelum buat kopi dia panggil....Dan depan anak2 dia kata, abang bagi early present sebab 31 Dec nanti kita sibuk dengan hal anak2 (Boys have orientation day). Weeeee untuk saya la....akak sengih sampai telinga la......

Wrapping nya....red color okeh...siap ada tulis I LOVE YOU...waaaa...touching2..baru tengok wrapper!. Selama kami kawen dan couple dulu tak pernah dia wrap barang guna kata2 touchy2 nih...hahaha...
safe a piece of it....hahaha...nak buat kenang-kenangan

Hadiah ada 2...dia kata buka yang besar dulu.....Start la budak2 ni jeles.....Buka2 jer...Waaaaa...suka2...macam dapat something from kedai Habib Jewels tu...huhuhu...I got this....




 Siap dengan capsulesnya...3 perisa lagi..muhahaha...Mama nak minum sorang2


Muah2..sayang Mr Hubby. Kan dah saya kata dia tak pandai nak romantik2...tapi dia tahu macam mana nak touched my heart. He knows how I enjoy nescafe daily...so he bought this so that I can enjoy my Moccha & latte at home...

p/s....Mama learnt....I just in fall love again with him and falling in love with My DOLCE GUSTO....hahahaha...
(ema..sila la jeles....I might didn't get the COACH but I have DOLCE...u ada?....hihih...jauh bah...)
 

5 nak komen..:

emma dangdut said...

pembalut hadiah tak tahan..jiwang jugak abg krol.ingat pembalut bunga2 je.hahaha

emma dangdut said...

feberet org sabah jugak nih..waduh waduh

Mrs K@Syida said...

hahaha...dah ada idea untuk next year birthday gift! boleh dia letak dalam bilik dia kat opis tu...sure syahdu minum mocha or latte...

emma dangdut said...

pembalut tu boleh la bg..hahahh

emma dangdut said...

kenapa la tak teringat coffee maker ni -.- ayoo..next birthday dia la..boleh guna voucher buku 1malaysia tak hahaha

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting