Monday, January 2, 2012

New Year Lunch at Sahara Tent

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 1:12 AM
Sambut tahun baru dengan bawa our parents (my in laws) makan Lamb Mandy di Sahara Tent. Nice place dan nasi serta rotinya sangat sedap. Mr Hubby and anak2 memang suka makan nasi Lamb Mandy nih. So kami bawa in laws ke sini untuk rasa nasi Arab nih. Masakan Lamb agak kureng hari ini. However we enjoy chatting and eating together. The boys even got toys hadiah dari grandparents. Last week pun kami gi makan jugak dengan parents (my parents). We had yummylicious ikan bakar and again the children dapat toys jugak dari atuknya!....Itulah sebab dorang nih syok sangat bergather-gather cam gini. Ada aje hadiahnya...tak payah tunggu birthday!.

Anyway, we had a good time...Family is where your heart belonged.





5 nak komen..:

emma dangdut said...

nasi mandiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emma dah ketagih makan masakan arab sbb angah bw dekat mana tu :( aduhh bankrupt i!!

emma dangdut said...

dah pernah pergi!! sekali aje selama 25tahun ni ha.tempat dia besh kan :D

Mrs K@Syida said...

tempat tu kalau dating pun best..macam kat padang pasir...hahaha..awak nak gi dengan sape ma?....huhuhu...soalan tragis dari kakak yang kejam..muhahaha

emma dangdut said...

aish..jgn ditanyeeey (loghat ipoh)

Papa-NtiQ said...

hi syida...kebetulan saya baru jer upload semalam gambar2 masa makan kat Sahara Tent ngan famili di cawangan Shah Alam.
Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% hehe...takde topik lain..
Kalu tak keberatan register la sebagai follower blog saya ok TQ TQ TQ bebanyak

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting