Friday, August 6, 2010

Khamis-Craft day-Spaceship & Rocket!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 2:39 AM

Hari ni penat melayan twin dengan art & craft dorang. Sorang nak spaceship, sorang nak roket.. Hari Khamis dah set hari Art & Craft. So everyweek mama pening nak ajar craft terbaru. Mujur la ada google! Dapat gak idea nak mengajar 2 beradik yg super duper active ini. Nanti senang2 saya upload projek2 dorang yang dah melambak sampai tak tahu mana nak letak...

Kebetulan dorang nak masuk pertandingan barangan terbuang aka recycle contest Sabtu ni kat Klang Parade. So that's why this time berkobar sket 2 beradik nih. Tak menang tangan melayan. Si budak tecik pun tension sebab Mama sibuk dengan abang2 sampai benjol dahi langgar meja..Aduyaiii..bising la Abah balik nanti mama kata. Dan that's the first thing Abah tegur bila masuk jer rumah dan muka Abah pun start ler masam..hehehe little darling dia benjol...ooo takpe...takpe..marah Mama yer...

Projek dorang blum siap 100% sebab Mama kena masuk dapur utk masak dinner. Sok kena sambung la jawabnya. So esok saya update gambar.

2 nak komen..:

emma mohd sham said...

angah kt klang parade tu kul bape.nk tgk!!nnt i bawak bena besa2!!muahaha.
tisha bendul??wahhh.kne bagitau mak ni!!abissss angah!

Mrs K@Syida said...

op..takpe..takpe...bukan masuk idola kecil ke...akademi fantasia ke...imam muda ke...akademi al quran ke...

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting