Friday, August 13, 2010

Thursday-Craft my day...WE built a birdie house..

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:55 PM






Mama dah mengantuk nih. Nak bangun sahur jap lagi. Layan citer Volcano kat TV3 malam Sabtu ni best gak. Si Hazim dan Mr Hubby dah pengsan dah. Tinggal Si Tisya & Haziq dok sibuk tengok apa yang mama dok mengarut depan Laptop ni. Nak recap event last Thursday. Kami buat bird house. Seronok melayan 2 beradik. Tisya syok pegang brush macam tengah kaler. Pastu mengamuk sebab bird house dia takde. Sian budak tecik nih. Next time yer baby.

Bird house beli dah siap. Murah jer. All you have to do just ceraikan bahagian2 yang dah dipotong siap2 dan kalau rajin kaler la. Haziq & Hazim seronok nak colorful bird house. Selesai kaler kami pasang house tu ikut instruction and wallah!...inilah project kami minggu ni...We built birdie house....

Kos bird house RM 2.90
Kos alatan melukis RM 5.00
Wajah ceria dan senyuman kepuasan anak2...Priceless... heheheh

Happy weekend people!

2 nak komen..:

emma mohd sham said...

angah suh depa bina umah leh wat umah emma...yahoo!

Mrs K@Syida said...

Ala dok la kat rumah mak tu, emma blum kawen lagi tak yah duk rumah lain..heheh

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting