Monday, November 28, 2011

Movie Day! - Puss in boots

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 9:10 AM

Jap lagi nak gi tengok wayang cerita ni....weeee....bersuka suki dari Sabtu sampai senin. En Suami dah beli tiket semalam utk tayangan kol 11.15 pagi. So silalah buat breakfast sekarang dan nak buat kerja rumah yer sebab jap lagi nak berseronok-ronok!

Adik2 ku...sila jangan jeles...adat org berkahwin dan beranak pinak. Tengok movie yang ada pengajaran dan tiada unsur2 tidak sihat sahaja. Nak tengok unsur2 lain sila la beli DVD ker VCD ker utk tengok kat rumah selepas anak2 tido ditemani set movie theater sambil feling2 macam masa berdua dulu. (sekarang dah upgrade.....berlima!)
ni confirm nak tengok!


0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting