Wednesday, May 9, 2012

Fun time at playground

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:05 AM
Last weekend kami bawa 3 beradik ni excercise kat playground. Bukan main seronok 3 beradik ni. Boys siap jumpa kawan baru lagi ajak main bola sepak sesama. Memang semangat 1 Malaysia sebab 2 orang budak lelaki tu budak cina. Tinggal kawasan kami juga. Bagus2...tu yang kami duk ajar dorang 3 beradik. Kawan dgn semua. Jangan kawan budak jahat jer.

Sempat la Abah Mama jogging 3 round...eh tak-tak..tipu..Mr Hubby 3 round Mama...2 round sajer...hahaha...gila malas...Sit up kat rumah jer rajin....

Tisya pakai kasut sport. Suka sangat budak kecik nih sebab 1st time pakai. Siap ada 2 lagi ok. Hahaha...ni kasut boys dulu. Dia dah boleh pakai. Siap boleh tukar2 lagi kalau kotor. Bertuah ci kTisya yer.








Ok parents...sila la rajin2 bawa anak2 kita beriadah yer. Nanti obes pulak...Kalau dulu kita boleh ke playground sendiri atau bersama kawan2 kan..tapi sekarang baik toksah....kang anak2 hilang tak tinggal jejak. Pegi skolah pun orang boleh ambik ini kan gi main2...Selamat beriadah ok...

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting