Saturday, May 19, 2012

Me love MV...

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 11:30 PM
Hari ni kami makan nasi orang kawin. Sedapnyer...thank you kawan hubby sebab ingat kat kami. Sudi jemput kami walau dah lama tak jumpa.
The wedding held at International Youth Center. What a nice place!. Surau ade, car park ader, dewan cantik dan comfortable. To my dear sisters...Cik Uteh and Cik Emma, kalau nak kawen sok jenguk2 tempat ni kay. Chanteqqqqq....sangat!.

Then me went to MV. Me love MV. Me miss MV. Siapa itu MV?.....cinta hati lama...Mid Valley!. Tempat berchenta, berdating dgn Mr Hubby dari zaman sebelum sampai dah kawen. Before kehadiran si twin. Almost every Friday kami dating lepas kerja masa dah kawen dulu. Movies la...dinner la...dan semestinya shopping. Dah lama tak jejak MV. So sesekali pergi memang nostalgia.

Most important of all we have a grrrreat time. Shoping tu no2 walau banyak gila buku Mr Hubby beli. Family happy moment time are priceless. Alhamdulillah....

yum..yum...sampai licin

tengok..kami lepak sampai orang dah nak kemas!

pengantin and family dok ambik gambar...stage cantik...putih bersih and simple

i loikeee....

Ma..Teh...nanti masukkan tempat ni dalam list anda yer...

Thank you En Hanapiah..sudi jemput kami kawin anaknya; Erina.
To the bride & groom...Selamat Pengantin Baru. You two are sooo sweet. Semoga bahagia  selalu & murah rezeki.




0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting