Wednesday, May 9, 2012

JXC1 concert

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:22 PM
28 April 2012 JXC 1 Concert

Alhamdulillah boys dah selesai JXC1 dan sekarang dah masuk JXC2. Konsert diadakan lebih simple. Yang penting bakat dan keupayaan anak2 yang belajar dapat dipersembahkan untuk memberi keyakinan kepada mereka. 

Mama & Abah were soooo proud and happy for the boys. Sejak masuk tahun 1, masa sangat terhad untuk mereka berlatih. Mana nak ke sekolah kebangsaan, pastu sekolah agama, masa untuk ulangkaji, masa untuk main, menonton tv etc. Kesian juga tapi ini pelaburan untuk masa depan dorang. Kadang2 pukul 8.30pm dah terlentok dah 2 beradik nih. Nak practice hari2 macam dulu pun Mama kena bising dulu baru la pergi berlatih. Maklum lah budak2...dorang kejar masa nak main la apa lagi.

Semoga anak2 Mama sentiasa berjaya dan menjadi orang yang berguna untuk agama, bangsa & negara. Next year Tisya pun nak ikut jejak langkah abang2 pula. :)

my hunny bunny hubby & lil angel


with their super duper awesome teacher..Ms Tan




tah aper la 3 beradik ni borak...

haaa...masih borak lagi...

lets dance & play frenzz


my boys..





0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting